Natuur en rust.

Even lezen.

Geachte lezer,

Om persoonlijke redenen hebben wij besloten ons chalet op Buitenplaats "De Landerije"  in Schaijk te koop aan te bieden.

In het bijzonder willen we ons richten tot de echte natuurliefhebbers. Zij die 365 dagen van het jaar in de gelegenheid willen zijn zorgeloos te kunnen genieten van een rustig leven temidden van de natuur; ver weg van alle drukte. Zij die de zorg om een grote woning wel zouden willen omruilen voor het gemak van een gemoedelijk chalet op eigen grond. Zij die houden van een mooie gezellige tuin en enkele groene vingers hebben. Zij die geïnteresseerd zijn in het bekijken van de vele soorten vogels die dagelijks in de tuin te gast zijn. Zij die 's morgens wakker willen worden door het geluid van het klaterende water van de watervalletjes bij de vijver. Zij die houden van een gezellige barbecue tijdens een partijtje jeu de boules op een nagenoeg professionele baan (met verlichting) in eigen tuin. Zij die in de nazomer de eigen oogst aan bramen en druiven willen verwerken tot rumtopf, jam, sap, o.i.d.. Zij die altijd al de caravan of camper naast het huis hebben willen stallen en daarnaast nog 2 parkeerplaatsen beschikbaar zouden willen hebben. Zij die van fietsen en/of wandelen houden in de omringende mooie Brabantse natuur (o.a. Maashorst, Herper Duin, e.d.)
Indien u zichzelf hierin herkent, raden wij u aan verder te neuzen op deze web-site en zeker onze fotoalbums te bekijken. En mocht u daaarna geïnteresseerd zijn nog nader geïnformeerd te worden over o.a. vraagprijs, woonmogelijkheden i.r.t. permanente bewoning, woonlasten, e.d.,  dan kunt u via e-mail of ons 06-nummer rechtstreeks contact met ons opnemen.

Misschien tot ziens,
Fam. van de Velde.